Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Bodrum Yangın - Bodrum'da yangın çıktı, Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:

Bodrum Yangın - Bodrum'da yangın çıktı, Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı.

Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 16 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu.

Bodrum çöplüğünde yangın
Bodrum çöplüğünde yangın from cdn.karar.com
Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü.

Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı.

Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu.

Bodrum'da korkutan yangın | NTV
Bodrum'da korkutan yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı.

Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. 14 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3.

Bodrum'da yangın paniği
Bodrum'da yangın paniği from icdn.ensonhaber.com
Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 16 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Jul 29, 2021 · bodrum'da güvercinlik bölgesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum yangın 🔥 fire bodrum turkey Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü.